Wie zijn we...

  Flip en Lily Tocila wonen op het eiland Terschelling in het dorp West-Terschelling, dicht bij de oudste vuurtoren van Nederland, de beroemde Brandaris.
   
  Zowel Lily als ik leggen al heel veel jaren beelden vast door middel van foto's en films. Het fotograferen en filmen is begonnen met het vastleggen van onze reizen over de hele wereld. Lily maakt de foto's en maakt daar fotoboeken van met een reisverslag en ik film de diverse reizen. De reisdocumentaires worden vertoond op het eiland tijdens besloten filmvertoningen van verenigingen en stichtingen.

  Ik maak voornamelijk reisdocumentaires en werk voor Staatsbosbeheer Terschelling als vrijwilliger/filmmaker. Veel van de afgelopen natuurprojecten zoals versteviging van onze natuur en bosbeheer werkzaamheden heb ik vastgelegd voor Staatsbosbeheer. Ook lever ik zo nu en dan materiaal voor Omrop Fryslân en de NOS. Daarnaast maak ik van diverse onderwerpen op ons eiland beelden.
   
  Op deze website is een selectie te vinden van films die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Mijn reisdocumentaires staan niet op deze website. Belangstellenden kunnen wel een link krijgen om een van de films te zien. Kijk voor reisfilms op Reizen.
   
  Lily Tocila, mijn partner, heeft een eigen website (www.reispassie.com) waarop de foto's en verhalen van onze reizen te zien en lezen zijn.


  Klik op onze afbeelding voor meer informatie.
  Filmmaker
  Flip Tocila

  Fotograaf
  Lily Tocila

  Web design by GiB © 2020